Recept
« Terug naar recepten
Grapefruitsorbet met champagne
PT45M
Grapefruitsorbet met champagne
Een heerlijk grapefruitsorbet met champagne recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Grapefruitsorbet met champagne te bereiden
!/2 liter grapefruitsap en 150 gram suiker mengen en in ijsmachine tot ijs draaien.
In hoge glazen 3 bolletjes grapefruitijs scheppen en champagne sekt of andere mousserende witte wijn erover schenken.
In hoge glazen 3 bolletjes grapefruitijs scheppen en champagne sekt of andere mousserende witte wijn erover schenken.