Recept
« Terug naar recepten
Gratin met zonnegroenten op 'crumble' wijze
PT45M
Gratin met zonnegroenten op 'crumble' wijze
Een heerlijk gratin met zonnegroenten op 'crumble' wijze recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Yunomi
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gratin met zonnegroenten op 'crumble' wijze te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak ui, aubergine en look met margarine in een pan op een laag vuur gedurende 10 minuten.
Voeg courgettes, tomaten en tijm toe. Als ze gaar zijn, meng de groenten dan met de mosterd.
Doe de groenten in een ovenschotel en bedek ze het verkruimeld brood en de parmezaanse kaas.
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten.
Voeg courgettes, tomaten en tijm toe. Als ze gaar zijn, meng de groenten dan met de mosterd.
Doe de groenten in een ovenschotel en bedek ze het verkruimeld brood en de parmezaanse kaas.
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten.