KookJij

Gratin met zonnegroenten op 'crumble' wijze

Een heerlijk gratin met zonnegroenten op 'crumble' wijze recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Yunomi
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gratin met zonnegroenten op 'crumble' wijze te bereiden

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak ui, aubergine en look met margarine in een pan op een laag vuur gedurende 10 minuten.

Voeg courgettes, tomaten en tijm toe. Als ze gaar zijn, meng de groenten dan met de mosterd.

Doe de groenten in een ovenschotel en bedek ze het verkruimeld brood en de parmezaanse kaas.

Bak in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst