Recept
« Terug naar recepten
Gratin van perziken
PT30M
Gratin van perziken
Een heerlijk gratin van perziken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gratin van perziken te bereiden
Schil en versnijd de perziken in stukken.
Klop de dooiers samen met het ei en de suiker op.
Voeg het amandelpoeder toe.
Klop de slagroom stijf en meng die onder het mengsel.
Schik de perziken in een gratinschotel en giet het mengsel erbovenop. Laat daarna rustig gratineren in de oven. Je kan de gratin als u dat wenst ook serveren met een bolletje roomijs naar keuze.
Klop de dooiers samen met het ei en de suiker op.
Voeg het amandelpoeder toe.
Klop de slagroom stijf en meng die onder het mengsel.
Schik de perziken in een gratinschotel en giet het mengsel erbovenop. Laat daarna rustig gratineren in de oven. Je kan de gratin als u dat wenst ook serveren met een bolletje roomijs naar keuze.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
mmeeuwissen zegt: