KookJij

Green Cava

Een heerlijk green cava recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Dranken - Cocktails
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Delhaize
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Green Cava te bereiden



Schil de halve meloen en snij het vruchtvlees in blokjes, je hebt ongeveer 300 g nodig. Doe ze in een grote karaf, voeg het limoensap toe en de rietsuikersiroop. Mix tot een gladde puree. Dek af en bewaar in de koelkast.
Voeg, net voor het serveren, geleidelijk aan de goed gekoelde cava toe en meng. Dien meteen op in champagneglazen. Versier eventueel met een stukje meloen, doe er enkele muntblaadjes bij en geniet!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fijnproever

fijnproever zegt:
Alvast proost;) En horen wel hoe het gesmaakt heeft. Groetjes, Erwin.
annie

annie zegt:
ik verblijf in het land van de cava, dus?? dit ga ik maken!! ziet er heerlijk uit!