Recept
« Terug naar recepten
Griekse yoghurt met frambozen
PT10M
Griekse yoghurt met frambozen
Tip:
Frambozen kun je pureren en als saus of dressing serveren.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
360 kCal energie
9 Gram eiwit
19 Gram vet
38 Gram koolhydraten
9 Gram eiwit
19 Gram vet
38 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Griekenland
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Allerhande 06-2012
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Griekse yoghurt met frambozen te bereiden
- Verwarm de oven voor op 170 °C.
- Doe de muesli in een kom en meng het kokos, appelsap en 2 eetlepels honing erdoor.
- Schep het mengsel in de ovenschaal en bak circa 15 minuten in de oven.
- Laat 30 minuten afkoelen.
- Prak met een vork de helft van de frambozen in een kom fijn.
- Meng de yoghurt erdoor.
- Verdeel over 4 schaaltjes, bestrooi met de krokante muesli en verdeel de rest van de frambozen erover.
- Besprenkel met de rest van de honing.