KookJij

Tropische vruchten met mascarpone

Een heerlijke tropische vruchtenmix van perzik, druiven, meloen, kiwi, mango, ananas heb ik gebruikt voor dit toetje, maar je kunt natuurlijk ook een lekkere rood fruit mix nemen. Gewoon makkelijk uit het vriesvak dus altijd iets lekkers in huis. Met nog een pot mascarpone erbij heb je al ongeveer alle ingrediënten die je nodig hebt. Ik heb in dit recept honing gebruikt in plaats van suiker en een borrelglaasje Licor 43 toegevoegd. Het resultaat was dit supersnelle, makkelijke maar o zo lekkere toetje.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tropische vruchten met mascarpone te bereiden

  1. De gemengde tropische vruchten samen met de honing en Licor 43 10 minuutjes laten koken, indien nodig een
  2. klein beetje water toevoegen.
  3. Na 10 minuten de massa pureren met een staafmixer, zelf even beoordelen hoe fijn je het wilt hebben. 
  4. Verdeel de vruchtenmoes over 4 glaasjes en laat deze ongeveer 1 uur afkoelen in de koelkast.
  5. Klop de mascarpone eerst even luchtig voordat je het op de vruchtenmoes in de glaasjes schept.
  6. Garneer eventueel met een blaadje munt, een vruchtje of een chocolaatje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst