Recept
« Terug naar recepten
Tropische vruchten met mascarpone
PT20M
Tropische vruchten met mascarpone
Een heerlijke tropische vruchtenmix van perzik, druiven, meloen, kiwi,
mango, ananas heb ik gebruikt voor dit toetje, maar je kunt natuurlijk ook
een lekkere rood fruit mix nemen. Gewoon makkelijk uit het vriesvak dus
altijd iets lekkers in huis. Met nog een pot mascarpone erbij heb je al
ongeveer alle ingrediënten die je nodig hebt. Ik heb in dit recept honing
gebruikt in plaats van suiker en een borrelglaasje Licor 43 toegevoegd. Het
resultaat was dit supersnelle, makkelijke maar o zo lekkere toetje.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tropische vruchten met mascarpone te bereiden
- De gemengde tropische vruchten samen met de honing en Licor 43 10 minuutjes laten koken, indien nodig een
- klein beetje water toevoegen.
- Na 10 minuten de massa pureren met een staafmixer, zelf even beoordelen hoe fijn je het wilt hebben.
- Verdeel de vruchtenmoes over 4 glaasjes en laat deze ongeveer 1 uur afkoelen in de koelkast.
- Klop de mascarpone eerst even luchtig voordat je het op de vruchtenmoes in de glaasjes schept.
- Garneer eventueel met een blaadje munt, een vruchtje of een chocolaatje.