Altijd lekker over je vlees.
Je kunt de ui en paprika ook in de olie van het vlees bakken.
Lekker!
Recept
« Terug naar recepten
Groente jus voor over vlees
PT5M
Groente jus voor over vlees
Een heerlijk groente jus voor over vlees recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bobbi Oldemans
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groente jus voor over vlees te bereiden
Snijd de paprika in kleine blokjes en de ui in snippers.
Doe een beetje olijfolie in een pannetje doe de paprika en ui er ook bij.
Laat het 1 of 2 minuutjes op laag vuur staan.
Klaar!
Doe een beetje olijfolie in een pannetje doe de paprika en ui er ook bij.
Laat het 1 of 2 minuutjes op laag vuur staan.
Klaar!