KookJij

Groente jus voor over vlees

Een heerlijk groente jus voor over vlees recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Sauzen
  2. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groente jus voor over vlees te bereiden

Snijd de paprika in kleine blokjes en de ui in snippers.
Doe een beetje olijfolie in een pannetje doe de paprika en ui er ook bij.
Laat het 1 of 2 minuutjes op laag vuur staan.


Klaar!

Mijn kookverhaal (Bobbi Oldemans)

Altijd lekker over je vlees.
Je kunt de ui en paprika ook in de olie van het vlees bakken.


Lekker!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst