Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Groenten: boerenkool zo kan het ook
PT20M
Groenten: boerenkool zo kan het ook
Een heerlijk groenten: boerenkool zo kan het ook recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten: boerenkool zo kan het ook te bereiden
Boerenkool grof snijden.
Witloof grof snijden.
Stoof deze even aan in boter en voeg de look uitgeperst toe.
Voeg de wijn toe en laat op een zacht vuur sudderen tot de groenten beetgaar zijn.
Kruid met peper, muskaatnoot en voeg de grof gesneden tomaat toe evenzeer de pickles.
Laat nog even sudderen en serveer deze groenten zeer warm.
Witloof grof snijden.
Stoof deze even aan in boter en voeg de look uitgeperst toe.
Voeg de wijn toe en laat op een zacht vuur sudderen tot de groenten beetgaar zijn.
Kruid met peper, muskaatnoot en voeg de grof gesneden tomaat toe evenzeer de pickles.
Laat nog even sudderen en serveer deze groenten zeer warm.
Hilde Dumont zegt: