Een zeer rare combinatie maar toch proberen waard was naar mijn smaak overheerlijk .
Recept
« Terug naar recepten
Witloof met peperkoek en witte wijn ...
PT15M
Witloof met peperkoek en witte wijn ...
Een heerlijk witloof met peperkoek en witte wijn ... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witloof met peperkoek en witte wijn ... te bereiden
Witloof grof snijden .
Stoof deze aan in boter en voeg de peperkoek , honing en bruine suiker toe . De wijn en kruiden toevoegen en even laten sudderen .
Stoof deze aan in boter en voeg de peperkoek , honing en bruine suiker toe . De wijn en kruiden toevoegen en even laten sudderen .