Recept
« Terug naar recepten
Groenten: witloof met nectarine
PT15M
Groenten: witloof met nectarine
Witloof en nectarine een rare combinatie maar gaat super goed samen. Experiment geslaagd.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten: witloof met nectarine te bereiden
Verwijder de harde bittere kern van het witloof en snij in fijne reepjes.
Nectarine verwijder de pit en snij deze in blokjes.
Stoof het witloof in een beetje boter aan voeg limoensap toe en kruiden.
Als laatste de nectarine blokjes toevoegen.
indien nodig een beetje bij binden.
Serveer deze heerlijke groenten met vis of gevogelte.
Nectarine verwijder de pit en snij deze in blokjes.
Stoof het witloof in een beetje boter aan voeg limoensap toe en kruiden.
Als laatste de nectarine blokjes toevoegen.
indien nodig een beetje bij binden.
Serveer deze heerlijke groenten met vis of gevogelte.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Harry Löhr zegt:
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt:
Dus zeker eens uitproberen ;-)