Recept
« Terug naar recepten
Groenten: witloofsalade
PT15M
Groenten: witloofsalade
Witloof-salade met appel, rucola en platte kaas
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten: witloofsalade te bereiden
- Witloof halveren snij deze in fijne reepjes, besprenkelen met citroensap.
- Ajuinpijpjes fijn snijden.
- Appel met schil in fijne blokjes snijden, besprenkelen met citroengras.
- Plattekaas mengen met de kruiden en mosterd evenzeer de azijn.
- Meng de groenten en schep voorzichtig de saus erover.
- Serveeer zeer fris en werk af met rucola.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.