Recept
« Terug naar recepten
Witloofsalade speciaal
PT20M
Witloofsalade speciaal
Een heerlijk witloofsalade speciaal recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witloofsalade speciaal te bereiden
Witloof grof snijden.
Appel in stuken snijden.
Tomaat in kwartjes verdelen.
Stoof het witloof met de appel beetgaar aan in een beetje boter, kruid naar smaak en voeg de tomaten toe evenzeer de likeur. Serveer deze groenten zeer warm, kan zowel bij vlees, wild of vis geserveerd worden.
Appel in stuken snijden.
Tomaat in kwartjes verdelen.
Stoof het witloof met de appel beetgaar aan in een beetje boter, kruid naar smaak en voeg de tomaten toe evenzeer de likeur. Serveer deze groenten zeer warm, kan zowel bij vlees, wild of vis geserveerd worden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.