Recept
« Terug naar recepten
Groentesticks met currydip
PT10M
Groentesticks met currydip
Een heerlijk groentesticks met currydip recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groentesticks met currydip te bereiden
Snij de winterwortel julienne.Schil de bleekselderij en snijd hem ook julienne.Plaats deze in een glaasje met een bodempje water.Bak de fijngesneden prei in de knoflookolie,voeg een 1/2 theelepel kerriepoeder toe.zet het vuur laag en verwarm de kerrie kort om de smaakstoffen vrij te laten komen.vermeng het afgekoelde kruidenmengsel met mayonaise en créme fraïche.