Recept
« Terug naar recepten
Groentetajine
PT30M
Groentetajine
Een heerlijk groentetajine recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lies Melein
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Marokko
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
voedingscentrum
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groentetajine te bereiden
Maak de courgette en de paprika schoon en snijd ze in blokjes.
Maak de ui en de knoflook schoon.
Snijd de ui in snippers en hak de knoflook grof.
Was de tomaten en snijd ze in stukjes.
Was de rozijnen.
Schep alles door elkaar in een braadpan.
Meng er de Quorn, peper, een beetje zout, de koriander, de kaneel en de olie door.
Zet de pan met een deksel er op op klein vuur.
Laat het gerecht in 30 minuten gaar sudderen. Schep het eventueel een keer om.
Maak de ui en de knoflook schoon.
Snijd de ui in snippers en hak de knoflook grof.
Was de tomaten en snijd ze in stukjes.
Was de rozijnen.
Schep alles door elkaar in een braadpan.
Meng er de Quorn, peper, een beetje zout, de koriander, de kaneel en de olie door.
Zet de pan met een deksel er op op klein vuur.
Laat het gerecht in 30 minuten gaar sudderen. Schep het eventueel een keer om.
Mijn kookverhaal (Lies Melein)
Lekker met zilvervliesrijst.