Recept
« Terug naar recepten
Ham in bladerdeeg met boursin au poivre
PT30M
Ham in bladerdeeg met boursin au poivre
Een heerlijk ham in bladerdeeg met boursin au poivre recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
borrelhapjes
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ham in bladerdeeg met boursin au poivre te bereiden
Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Verwarm de oven voor op 200?C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Snij de ham in 4 ongeveer gelijke vierkanten die ? 1 1/5 cm kleiner zijn dan de plakjes bladerdeeg. (De restanten ham worden niet meer gebruikt in dit recept). Bestrijd de plakken ham aan beide zijden met de kaas. Leg op 4 plakken bladerdeeg een plak ham. Bestrijk de randen met water. Leg de tweede plak bladerdeeg erop en druk de randen goed aan met de tanden van een vork. Bestrijk de bladerdeegplakken met losgeklopt ei.In 20 minuten goudbruin bakken.