Recept
« Terug naar recepten
Ham-kaas taart
PT35M
Ham-kaas taart
Een heerlijk ham-kaas taart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Ham-kaas taart te bereiden
Bekleed een boterkoekvorm of een kleine springvorm met het bladerdeeg. Prik het bladerdeeg in met een vork. Daarna:
1 laag ham
1 laag kaas
1 laag ham
1 laag kaas
Klop het ei los met de room en schenk over de taart. Bak de taart op 180 graden goudbruin.
Serveer op kamertemperatuur.
Dit borrelhapje is op elk feestje een succes.
1 laag ham
1 laag kaas
1 laag ham
1 laag kaas
Klop het ei los met de room en schenk over de taart. Bak de taart op 180 graden goudbruin.
Serveer op kamertemperatuur.
Dit borrelhapje is op elk feestje een succes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
irma zegt:
ik heb dit recept jaren geleden van mijn schoonzus gekregen in inmiddels aan iedereen doorgeven
Gea zegt:
Graag wil ik weten hoe je aan dit recept komt,
ik maak deze taart al 7 jaar en ik heb het recept van mijn schoonmoeder die het daarvoor ook al jaren gebruikt.En ik bak de taatrt 45 min.
Jolanda Donker zegt:
Ik wil heel graag de ham kaas taart maken maar hoe lang moet deze in de oven? Bij voorbaat hartelijk dank.
Met vriendelijke groet Jolanda
Tim zegt:
groetjes tim
Tim zegt:
groeten tim
aalbers zegt:
monique ottenbros zegt:
Ik doe er tegenwoordig wel blaadjes witlof tussen, gewoon rauw, ze garen vanzelf in de oven, ook erg lekker!