Ook gekookte ham hiervoor te gebruiken, maar gerookte heeft een aparte smaak.
Dit geef ik soms als voorgerechtje bij de bbq. Als je wilt, kun je de hamplakken dan in 2en snijden, dan heb je voor 8 personen.
Recept
« Terug naar recepten
Ham met ananas op de bbq
PT20M
Ham met ananas op de bbq
Een heerlijk ham met ananas op de bbq recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
100 Barbecue Dishes 1984
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ham met ananas op de bbq te bereiden
Leg elk hamstuk op een dubbele vel alufolie.
Leg hierop een ring ananas.
In een kommetje mengen: rietsuiker+Worcestershiresaus+mosterd. Smeer dit over de ananasringen.
Vouw de folie aan alle kanten goed dicht zodat je 4 pakketjes krijgt.
Leg de pakketjes op de bbq voor ongeveer 15 minuten.
Laat iedereen zelf zijn pakketje openmaken aan tafel.
Leg hierop een ring ananas.
In een kommetje mengen: rietsuiker+Worcestershiresaus+mosterd. Smeer dit over de ananasringen.
Vouw de folie aan alle kanten goed dicht zodat je 4 pakketjes krijgt.
Leg de pakketjes op de bbq voor ongeveer 15 minuten.
Laat iedereen zelf zijn pakketje openmaken aan tafel.
Anna zegt:
Al zal ik KookJij best gaan missen:? iPad gaat mee, dus zal best eens koekeloeren;);)