Recept
« Terug naar recepten
Hamlapjes met tomaat en basilicum
PT25M
Hamlapjes met tomaat en basilicum
Een heerlijk hamlapjes met tomaat en basilicum recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Honingtomaten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hamlapjes met tomaat en basilicum te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de hamlapjes gedurende 1 á 2 minuten per zijde mooi goudbruin. Leg de hamlapjes op een oven bakplaat, goed uit elkaar.
Halveer de tomaten of snijd in plakjes en verdeel ze over de hamlapjes. Strooi de pijnboompitten eroverheen.
Zet vervolgens de bakplaat in de oven en gril de hamlapjes 12 á 15 minuten, totdat het vlees gaar is.
Haal dan de hamlapjes uit de oven en besprenkel ze met balsamico-azijn en verse basilicum blaadjes. Verdeel de hamlapjes, tomaten en basilicum over de borden en besprenkel met olijfolie.
Halveer de tomaten of snijd in plakjes en verdeel ze over de hamlapjes. Strooi de pijnboompitten eroverheen.
Zet vervolgens de bakplaat in de oven en gril de hamlapjes 12 á 15 minuten, totdat het vlees gaar is.
Haal dan de hamlapjes uit de oven en besprenkel ze met balsamico-azijn en verse basilicum blaadjes. Verdeel de hamlapjes, tomaten en basilicum over de borden en besprenkel met olijfolie.