KookJij

Hamlapjes met tomaat en basilicum

Een heerlijk hamlapjes met tomaat en basilicum recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Honingtomaten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hamlapjes met tomaat en basilicum te bereiden

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de hamlapjes gedurende 1 á 2 minuten per zijde mooi goudbruin. Leg de hamlapjes op een oven bakplaat, goed uit elkaar.
Halveer de tomaten of snijd in plakjes en verdeel ze over de hamlapjes. Strooi de pijnboompitten eroverheen.
Zet vervolgens de bakplaat in de oven en gril de hamlapjes 12 á 15 minuten, totdat het vlees gaar is.
Haal dan de hamlapjes uit de oven en besprenkel ze met balsamico-azijn en verse basilicum blaadjes. Verdeel de hamlapjes, tomaten en basilicum over de borden en besprenkel met olijfolie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst