Recept
« Terug naar recepten
Hamlappen in sjalottensaus met krieltjes en broccoli
PT25M
Hamlappen in sjalottensaus met krieltjes en broccoli
Een heerlijk hamlappen in sjalottensaus met krieltjes en broccoli recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
François Boursin
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.boursin.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hamlappen in sjalottensaus met krieltjes en broccoli te bereiden
Pel de sjalotten en halveer ze. Bestrooi de hamlappen met peper en zout. Verwarm de margarine in een ruime koekenpan en bak hierin de hamlappen om en om goudbruin. Voeg de halve sjalotten toe en bak nog even door. Voeg Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden toe en laat alles, met deksel op de pan, 10 minuten op een laag vuur stoven. Breng water met zout aan de kook en kook de broccoli in 3 minuten beetgaar. Neem de hamlappen en de sjalotten uit de pan, en houd dit in aluminiumfolie warm. Voeg de krieltjes met de melk in de overgebleven saus in de pan en warm dit goed door.
boursin zegt: