Recept
« Terug naar recepten
Pasta Saint- Tropez
PT15M
Pasta Saint- Tropez
Ooit kreeg ik bij aankoop van een kaasje of kuipje Boursin het boekje : “
Kookboek Bijzonder Boursin ” cadeau. Ik koos uit dit boekje voor vandaag
een heerlijk en snel gerecht met slechts 5 ingrediënten, pasta, boursin,
gerookte kipfilet, cherrytomaatjes en rucola. Deze laatste heb ik vervangen
voor veldsla, omdat mijn man niet zo van rucola houdt. Waarom dit gerecht
de titel draagt : “ Pasta Saint- Tropez “ is voor mij een raadsel. Iets is zeker,
het is erg lekker en bovendien nog snel klaar ook.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kookboek Bijzonder Boursin
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta Saint- Tropez te bereiden
- Kook de pasta naar keuze volgens de beschrijving gaar in water met zout of in een half bouillonblokje kip met minder zout.
- Verwarm de reepjes kipfilet in een anti aanbakpan ( niet bakken ) en voeg de gehalveerde tomaatjes toe.
- Voeg dan de boursin Cuisine toe en warm alles goed door en breng op smaak met peper uit de molen .
- Giet de pasta af en verdeel over 2 ( voorverwarmde ) borden .
- Schep er het kipmengsel bovenop en verdeel er gewassen rucola of veldsla over.
- Klaar is je snelle pasta.
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Serveer eventueel met wat extra salade.