Recept
« Terug naar recepten
Hamslakken
PT30M
Hamslakken
Een heerlijk hamslakken recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
30 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
keurslager
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hamslakken te bereiden
1. Beleg elk sneetje brood met smeerkaas en een plak ham. Snijd de korstjes van het brood.
2. Rol elk sneetje brood op tot een rolletje en wikkel hier stevig vershoudfolie omheen. Leg de broodrolletjes ca. 1 uur in de koelkast.
3. Verwijder de vershoudfolie van de broodrolletjes en snijd van elk broodrolletje vier dikke hamslakken.
4. Halveer de druiven. Rol elk hamslakje een klein beetje af en leg hierop voor de kop een halve druif.
2. Rol elk sneetje brood op tot een rolletje en wikkel hier stevig vershoudfolie omheen. Leg de broodrolletjes ca. 1 uur in de koelkast.
3. Verwijder de vershoudfolie van de broodrolletjes en snijd van elk broodrolletje vier dikke hamslakken.
4. Halveer de druiven. Rol elk hamslakje een klein beetje af en leg hierop voor de kop een halve druif.