Recept
« Terug naar recepten
Hangop met rood fruit en een warm rood fruitsoepje
PT15M
Hangop met rood fruit en een warm rood fruitsoepje
Een heerlijk hangop met rood fruit en een warm rood fruitsoepje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Restaurant de Zonnewende
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hangop met rood fruit en een warm rood fruitsoepje te bereiden
Laat de yoghurt in een schone theedoek een nacht uitlekken. Breng de dikke pap die over blijft op smaak met poedersuiker. Verwarm het rode fruit met de suiker. Bind het mengsel licht met een beetje aardappelzetmeel en houd het warm. Doe de hangop in een spuitzak met een grove spuitmond. Verdeel het fruitsoepje over 4 borden en spuit in het midden een flinke mop hangop. Versier met het verse fruit.
Noraly zegt:
bedankt voor het recept:p