KookJij

Hapje Brie

Een heerlijk hapje brie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 20 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: zelf
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje Brie te bereiden

Voor de tapenade snij je de gedr. tomaten in reepjes, de olijven in stukjes. Doe alle vaste ingrediënten in het machientje en druppel een paar citroen druppels erbij en draai eerst even de vaste ingrediënten een aantal keren tot het al wat smeuïger gaat worden, doe daarna beetje bij beetje de olie erbij totdat het de juiste dikte heeft.

Snij het casinobrood in driehoekjes en beleg met een plakje brie en een beetje tapenade.

Mijn kookverhaal (Dorry Hertog)

Vond de tapenades erg duur, ben zelf gaan experimenteren en nu staat er standaard tapenade in de koelkast want je kan er meer gerechten mee maken.
Met knoflook kan je ook experimenteren, ik gebruik wat meer erin maar proef zelf wat je lekker vind.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst