Gemaakt voor de bbq bij onze nicht. Ik las het recept en het leek mee heel lekker.
Ik heb het recept iets aangepast door in de marinade geen suiker maar een beetje honing te doen en een teentje knoflook door de dip te doen. In het originele recept is geen knoflook gebruikt.
Recept
« Terug naar recepten
Bruschettadip van tomaten, olijven ,knoflook en kruiden.
PT15M
Bruschettadip van tomaten, olijven ,knoflook en kruiden.
Deze bruschettadip is niet alleen lekker om te dippen maar ook lekker bij geroosterd vlees of kip (BBQ) Ook lekker op stokbrood.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Tijdschrift Kochen & Geniessen Partyhits mei 2014
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bruschettadip van tomaten, olijven ,knoflook en kruiden. te bereiden
- Tomaten wassen. Pitjes verwijderen. Tomaten in hele kleine stukjes snijden.
- Olijven in kleine stukjes hakken.
- Knoflook pellen en snipperen of uitpersen.
- Tijmtakjes wassen en blaadjes eraf ritsen.
- Alle ingrediënten door elkaar mengen en plm. 1/2 uur laten intrekken.