Klik op foto om te vergroten.
Proefhapje voor de kerst.
Recept
« Terug naar recepten
Hapje: hazepaté met uienconfituur
PT5M
Hapje: hazepaté met uienconfituur
Een heerlijk hapje: hazepaté met uienconfituur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: hazepaté met uienconfituur te bereiden
Leg de schijfjes paté op een bordje werk af met de confituur, basilicum en crissini's.