KookJij

Hapje: hazepaté met uienconfituur

Een heerlijk hapje: hazepaté met uienconfituur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje: hazepaté met uienconfituur te bereiden

Leg de schijfjes paté op een bordje werk af met de confituur, basilicum en crissini's.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Proefhapje voor de kerst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst