Recept
« Terug naar recepten
Pizza met leverworst en geitenkaas
PT30M
Pizza met leverworst en geitenkaas
Een heerlijk pizza met leverworst en geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizza met leverworst en geitenkaas te bereiden
Bestrijk de pizza bodems rijkelijk met de tomaten coulis, verdeel de leverworst en kaas erover. Goed naar smaak kruiden en olijven erop leggen.
Bak de pizza +/- 30 min in een voorverwarmde oven.
Bak de pizza +/- 30 min in een voorverwarmde oven.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.