Recept
« Terug naar recepten
Hapje kerstdagen : geitenkaasje met scampi
PT10M
Hapje kerstdagen : geitenkaasje met scampi
Een heerlijk hapje kerstdagen : geitenkaasje met scampi recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Speciale gelegenheden - Kerst
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje kerstdagen : geitenkaasje met scampi te bereiden
Pel de scampi's snij de staart gedeeltelijk in, kruid met dille en peper en bak deze half gaar aan in olijfolie.
Verwarm de oven op 180°C en leg bakpapier op de bakplaat.
Leg de geitenkaasjes met tomaat en scampi erop, prik vast.
Laat tien min opwarmen.
Dresseer het bord met fijn gesneden ijsbergsla, serveer de geitenkaas met tomaat en scampi erop en garneer af met de dressing.
Verwarm de oven op 180°C en leg bakpapier op de bakplaat.
Leg de geitenkaasjes met tomaat en scampi erop, prik vast.
Laat tien min opwarmen.
Dresseer het bord met fijn gesneden ijsbergsla, serveer de geitenkaas met tomaat en scampi erop en garneer af met de dressing.
derbyke zegt: