Recept
« Terug naar recepten
Halloweengerecht met mie
PT15M
Halloweengerecht met mie
Een heerlijk halloweengerecht met mie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Halloweengerecht met mie te bereiden
Kook de mie beetgaar.
Verwijder het vocht van de tonijn.
Paprika halveren en ontdoen van zaadjes.
Courgette in reepjes snijden.
Pompoen in blokjes snijden.
Kerstomaat halveren.
Verwarm de olijfolie in de wokpan, wok zeer kort de courgette, paprika , pompoen, zilveruitjes en tomaat aan, goed kruiden. Voeg tonijn en mie toe en de roomkaas. Schud dit alles goed op.
Serveer zeer warm met dik gesneden donker brood met pompoenpitten.
Verwijder het vocht van de tonijn.
Paprika halveren en ontdoen van zaadjes.
Courgette in reepjes snijden.
Pompoen in blokjes snijden.
Kerstomaat halveren.
Verwarm de olijfolie in de wokpan, wok zeer kort de courgette, paprika , pompoen, zilveruitjes en tomaat aan, goed kruiden. Voeg tonijn en mie toe en de roomkaas. Schud dit alles goed op.
Serveer zeer warm met dik gesneden donker brood met pompoenpitten.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Zilveruitjes gemarineerd in rode balsamico.
Anna zegt: