Recept
« Terug naar recepten
Hapje restjes van de dag voordien
PT10M
Hapje restjes van de dag voordien
Een heerlijk hapje restjes van de dag voordien recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje restjes van de dag voordien te bereiden
Aardappelpuree opwarmen met een beetje boter.
Chipolata op warmen met een beetje boter.
Serveer deze op een bordje en werk af met de pickels en bladpeterselie.
Chipolata op warmen met een beetje boter.
Serveer deze op een bordje en werk af met de pickels en bladpeterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.