Recept
« Terug naar recepten
Hapje tonijnsalade
PT10M
Hapje tonijnsalade
Een heerlijk hapje tonijnsalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje tonijnsalade te bereiden
Verwijder het vocht van de tonijn.
Eike grof snijden.
Peterselie met een schaar in een glas fijn snipperen.
Wortel in heel kleine blokjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Rode peper ontdoen van zaad en zeer fijn snijden.
Meng deze ingredienten met de kruiden, mierikswortel en mayonaise.
Beleg de bruchetta's rijkelijk met de tonijnalade en werk af.
Natuurlijk een te grote hoeveelheid van tonijnsla, geen nood ook heerlijk op broodjes.
Eike grof snijden.
Peterselie met een schaar in een glas fijn snipperen.
Wortel in heel kleine blokjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Rode peper ontdoen van zaad en zeer fijn snijden.
Meng deze ingredienten met de kruiden, mierikswortel en mayonaise.
Beleg de bruchetta's rijkelijk met de tonijnalade en werk af.
Natuurlijk een te grote hoeveelheid van tonijnsla, geen nood ook heerlijk op broodjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.