Recept
« Terug naar recepten
Meergranenbroodje tonijnsalade
PT15M
Meergranenbroodje tonijnsalade
Een heerlijk meergranenbroodje tonijnsalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Meergranenbroodje tonijnsalade te bereiden
Bak de broodjes af zoals op verpakking staat vermeld.
Verwijder het vocht van de tonijn.
Eike grof snijden.
Peterselie met een schaar in een glas fijn snipperen.
Wortel in heel kleine blokjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Rode peper ontdoen van zaad en zeer fijn snijden.
Meng deze ingredienten met de kruiden, mierikswortel en mayonaise.
Beleg het broodje ( stokbrood ) rijkelijk met de tonijnsla en werk af.
Verwijder het vocht van de tonijn.
Eike grof snijden.
Peterselie met een schaar in een glas fijn snipperen.
Wortel in heel kleine blokjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Rode peper ontdoen van zaad en zeer fijn snijden.
Meng deze ingredienten met de kruiden, mierikswortel en mayonaise.
Beleg het broodje ( stokbrood ) rijkelijk met de tonijnsla en werk af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.