Recept
« Terug naar recepten
Hapje : witloofsoepje met Camembert
PT20M
Hapje : witloofsoepje met Camembert
Een heerlijk hapje : witloofsoepje met camembert recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : witloofsoepje met Camembert te bereiden
De groenten grof snijden en aan stoven in een beetje boter , kruiden met peper en de mosterd . Regelmatig de bouillon toevoegen laat zachtjes sudderen . Mix de soep en laat even opkoken.
Schenk in glaasjes voeg de in kwart gesneden tomaatjes toe evenzeer de kaas en strooi er de fijn gesneden bieslook erop. Serveer zeer warm .
Schenk in glaasjes voeg de in kwart gesneden tomaatjes toe evenzeer de kaas en strooi er de fijn gesneden bieslook erop. Serveer zeer warm .
derbyke zegt: