Lekker voor bij de koffie/thee! Ze zijn echt zó gemaakt.
Bewaar de koekjes die niet meteen worden opgegeten in een afgesloten trommel (maar ze zijn zo lekker dat dat er niet veel zullen zijn ;P ). De rozijntjes zorgen voor een heerlijke structuur!
Recept
« Terug naar recepten
Havermoutkoekjes
PT25M
Havermoutkoekjes
Een heerlijk havermoutkoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Havermoutkoekjes te bereiden
Verwarm de oven voor op 175°C.
Doe alle ingrediënten bij elkaar in een kom en mix tot een samenhangende massa.
Schep met een lepel deeg op een met bakpapier beklede bakplaat en druk ze plat met de bolle kant van de lepel.
Bak de koekjes 18 minuten in de oven.
Laat afkoelen voor het serveren.
(Voor ongeveer 24 koekjes.)
Doe alle ingrediënten bij elkaar in een kom en mix tot een samenhangende massa.
Schep met een lepel deeg op een met bakpapier beklede bakplaat en druk ze plat met de bolle kant van de lepel.
Bak de koekjes 18 minuten in de oven.
Laat afkoelen voor het serveren.
(Voor ongeveer 24 koekjes.)
froukjek zegt: