Recept
« Terug naar recepten
Herfst pastagerecht
PT40M
Herfst pastagerecht
Een heerlijk herfst pastagerecht recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Herfst pastagerecht te bereiden
Snij het varkenshaasje in stukken, kruiden en even krokant aanbakken in boter.
Eikes loskloppen met de ricottakaas en evenzeer kruiden.
Look zeer fijn snijden.
Paprika's in reepjes snijden.
Ajuin in halve ringen snijden.
Groenten even opbakken en de saus toevoegen.
Neem een vuurvaste taartvorm of schotel besmeer goed in met boter, de volkorenpasta erin verdelen.
Beleg met het varkenshaasje en verdeel de saus erover, evenzeer de opgeklopte eiren.
Bestrooi rijkelijk met kaas en zet in de oven voorverwarmd op 200 gr en laat een 20 min bakken.
Eikes loskloppen met de ricottakaas en evenzeer kruiden.
Look zeer fijn snijden.
Paprika's in reepjes snijden.
Ajuin in halve ringen snijden.
Groenten even opbakken en de saus toevoegen.
Neem een vuurvaste taartvorm of schotel besmeer goed in met boter, de volkorenpasta erin verdelen.
Beleg met het varkenshaasje en verdeel de saus erover, evenzeer de opgeklopte eiren.
Bestrooi rijkelijk met kaas en zet in de oven voorverwarmd op 200 gr en laat een 20 min bakken.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.