Recept
« Terug naar recepten
Hete eieren
PT45M
Hete eieren
Een heerlijk hete eieren recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
leo van elst
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
bij de chinees gegeten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hete eieren te bereiden
de ui snipperen
deze in de olie bruin bakken
als de ui zowat gaar is doe je er de
ketjap,ketchup,chili saus en cocos bij even laten sudderen sambal daar maak je je eigen smaak mee net als met het zout
de eieren zijn hard gekookt die halveer je
je haalt 3/4 van de suas uit de pan dan
leg je de eieren in de saus ,deze bedek je met de rest van de saus en dat laat je op een zacht pitje lekker sudderen 1/2 uur tot een uur ,als de suas te dik is wat water toevoegen( hoe langer hoe lekkerder ) vindt ik
deze in de olie bruin bakken
als de ui zowat gaar is doe je er de
ketjap,ketchup,chili saus en cocos bij even laten sudderen sambal daar maak je je eigen smaak mee net als met het zout
de eieren zijn hard gekookt die halveer je
je haalt 3/4 van de suas uit de pan dan
leg je de eieren in de saus ,deze bedek je met de rest van de saus en dat laat je op een zacht pitje lekker sudderen 1/2 uur tot een uur ,als de suas te dik is wat water toevoegen( hoe langer hoe lekkerder ) vindt ik
leo zegt:
dan kan je een schepje suiker toevoegen