KookJij

Hete Makreel

Een heerlijk hete makreel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: veel personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Koud
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Ad van Beek
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hete Makreel te bereiden

De makreel schoonmaken.
De uienringen fruiteren met een theelepel vetsin.
Daarna de schoongemaakte makreel toevoegen en door de uien prakken.
Vervolgens afmaken met de sambal en de ketjap.
EN KLAAR IS KEES.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jvandenoever

jvandenoever zegt:
Ga het ook proberen:)
ineke

ineke zegt:
Ik voeg hier nog tomaten puree en Indische kruiden aan toe, heerlijk met rijst.:p