Recept
« Terug naar recepten
Hongaarse Goulash Stoofpot
PT180M
Hongaarse Goulash Stoofpot
Een heerlijk hongaarse goulash stoofpot recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
miriam .........
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Hongarije
Keuken:
Balkan
Bron:
brutsellog
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hongaarse Goulash Stoofpot te bereiden
Bak in een braadpan met wat boter een gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, als het glazig is dan doe je er ongeveer 500 gram runderlapjes bij. (in blokjes gesneden) Snij dan 2 rode paprika’s en 1 groene paprika in stukjes en doe deze er ook bij. Daarna wat tijm, 500 ml gezeefde tomaten en 200 ml bouillon (van 1 bouillonblokje) erbij. Even aan de kook laten komen, en dan voor zeker 2 uur op een laag vuurtje laten stoven. Doe als de 2 uur om zijn ongeveer 250 gram verse sperziebonen bij, dit moet ongeveer 45 minuten meestoven. Zet ondertussen de zilvervliesrijst op en maak het zoals je gewend bent (of volgens de verpakking) Eet smakelijk!
rhg64 zegt: