Bestrooi het gerecht eventueel met klein gesnipperde bieslook of
bladpeterselie.
Voeg eventueel een klein scheutje groentebouillon toe aan de groente .
Recept
« Terug naar recepten
Hongaarse Potpourri
PT30M
Hongaarse Potpourri
Bij potpourri denk je allereerst aan een geurige melange van
bloemblaadjes. :) Deze potpourri hier staat voor een diversiteit aan
groente, zoals groene en rode paprika, ui en champignons . Alles op smaak
gebracht met ketchup en tomatenpuree en eventueel peper en zout en
geserveerd met rijst en braadworst van de vegetarische slager.
Maar liever niet vegetarisch? Kies dan voor de "echte" braadworst .
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Hongarije
Keuken:
Europese
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hongaarse Potpourri te bereiden
- Bak de ui, paprika en champignons enkele minuten in wat olie naar keuze.
- Voeg paprikapoeder en de tomatenpuree toe en bak dit even mee.
- Kook ondertussen de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Bak in een andere pan de plakjes vegetarische worst( zie beschrijving op de verpakking) .
- Voeg de worstplakjes met de ketchup toe aan de groente in de wok.
- Proef en breng zo nodig op smaak met peper en zout.
- Serveer de potpourri met de rijst.