Awel ge kunt zeggen wat ge wilt..maar na een zware werkdag thuis komen en het eten staat klaar...de beentjes onder de tafel en lekker genieten van deze heerlijke hoofdschotel met een lekker glaasje wijn...
Het was ongelooflijk formidabel lekker ...
Recept
« Terug naar recepten
Hoofdgerecht : van de fijnproever
PT20M
Hoofdgerecht : van de fijnproever
Een heerlijk hoofdgerecht : van de fijnproever recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
17
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Fijnproever & Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hoofdgerecht : van de fijnproever te bereiden
Spek aanbakken zonder vetstoffen, de groenten toevoegen samen met de gesneden varkenshaasjes. Dit alles goed opwokken, de tomaten toevoegen evenzeer de wijn en de kruiden en als laatste de roerbakmie. Even goed opschudden. Dresseer alles op bord en werk af met verse baselicum en gemalen paprika.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
eddy1 zegt:
derbyke zegt:
Maria 11 het is inderdaad een lekker recept en tevens te combineren met vis .En tss haakjes wanneer mogen we eens recepten van jou verwachten...ben wel benieuwd ,of heb je er mischien onder een andere naam gepost.Kijk er naar uit.Groetjes van ons 3 :);):p
derbyke zegt:
Erik Porsul zegt:
Jíj bent maar lekker verwend!!!!
Grtjs en eet smakkelijk,
Asterix *
;):p:D
Erik Porsul zegt:
Klinkt makkelijk en heerlijk.
Grtjs, en eet smakkelijk!
Asterix * ;):p:D
derbyke zegt:
derbyke zegt: