Recept
« Terug naar recepten
IJs met warme bosvruchten
PT10M
IJs met warme bosvruchten
Een heerlijk ijs met warme bosvruchten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Smokey Bear
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe IJs met warme bosvruchten te bereiden
Laat de bosvruchten ontdooien in een pannetje en gooi er een schepje suiker over om wat meer vocht te verkrijgen.
Dan heel even aan de kook brengen en direct met aardappelmeel licht binden.
Na het binden de scheut port erdoor roeren en van het vuur af halen.
De hete vruchten met zo verkregen saus warm tot heet over het ijs scheppen en direct serveren.
Dan heel even aan de kook brengen en direct met aardappelmeel licht binden.
Na het binden de scheut port erdoor roeren en van het vuur af halen.
De hete vruchten met zo verkregen saus warm tot heet over het ijs scheppen en direct serveren.
chantalle zegt: