KookJij

IJs met warme bosvruchten

Een heerlijk ijs met warme bosvruchten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
  2. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe IJs met warme bosvruchten te bereiden

Laat de bosvruchten ontdooien in een pannetje en gooi er een schepje suiker over om wat meer vocht te verkrijgen.
Dan heel even aan de kook brengen en direct met aardappelmeel licht binden.
Na het binden de scheut port erdoor roeren en van het vuur af halen.
De hete vruchten met zo verkregen saus warm tot heet over het ijs scheppen en direct serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

chantalle

chantalle zegt:
Misschien iets voor 13-11?
smokey

smokey zegt:
klopt maar het is net het contrast warm koud dat zo lekker is:D
smokey

smokey zegt:
hihi derbyke nu ben ik je voor :D dit ijs is een heerlijke afsluiting voor de smaakpapilen
derbyke

derbyke zegt:
Smokey , volgens mij kan het met een warm of koud sausje . Groetjes van de hele bende:);):p