Recept
« Terug naar recepten
In oestersaus gestoofde gamba's met cherrytomaatje
PT15M
In oestersaus gestoofde gamba's met cherrytomaatje
Een heerlijk in oestersaus gestoofde gamba's met cherrytomaatje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ramon Beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe In oestersaus gestoofde gamba's met cherrytomaatje te bereiden
Kook de rijst. Verhit een pan met een beetje olie. Bak de gamba's met de fijngehakte knoflook en peper kort aan en blus af met de oestersaus. Voeg de tomaatjes toe, plaats een deksel op de pan en draai het vuur laag. Laat 5 minuten rustig garen. Maak midden op een bord een mooi rond hoopje van de rijst. Verdeel er wat gamba's over en leg de tomaatjes eromheen. Druppel de oestersaus over het geheel en garneer eventueel met kruidenolie. Lekker met een frisse salade.
karin verwoerd zegt: