KookJij

Indiase saus

Een heerlijk indiase saus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Sauzen
  2. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Indiase saus te bereiden

Heerlijke saus bij peulvruchten en groenten.

Fruit een uitgeperst teentje knoflook, 2 theelepels komijnzaadjes, wat geraspte gemberwortel en een grof gesnipperde ui goudgeel.
Voeg 400 gram tomatenblokjes toe en verwarm alles al roerend ca. 15 min. tot de saus dik is. Schenk de saus vlak voor het opdienen over peulvruchten of groenten.
Eet smakelijk!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

elly

elly zegt:
Hallo Dorry,
ja de saus gaat er ook bij anders wordt het te droog.
Dorry

Dorry zegt:
Hallo Elly, ik neem aan dat de sap uit het blikje er ook ingaat?