Recept
« Terug naar recepten
Indiase saus
PT30M
Indiase saus
Een heerlijk indiase saus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
elly de jager van der eem
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Indiase saus te bereiden
Heerlijke saus bij peulvruchten en groenten.
Fruit een uitgeperst teentje knoflook, 2 theelepels komijnzaadjes, wat geraspte gemberwortel en een grof gesnipperde ui goudgeel.
Voeg 400 gram tomatenblokjes toe en verwarm alles al roerend ca. 15 min. tot de saus dik is. Schenk de saus vlak voor het opdienen over peulvruchten of groenten.
Eet smakelijk!
Fruit een uitgeperst teentje knoflook, 2 theelepels komijnzaadjes, wat geraspte gemberwortel en een grof gesnipperde ui goudgeel.
Voeg 400 gram tomatenblokjes toe en verwarm alles al roerend ca. 15 min. tot de saus dik is. Schenk de saus vlak voor het opdienen over peulvruchten of groenten.
Eet smakelijk!
elly zegt:
ja de saus gaat er ook bij anders wordt het te droog.