Recept
« Terug naar recepten
Indiase vegetarische Jalfrezi Curry
PT20M
Indiase vegetarische Jalfrezi Curry
Een heerlijk indiase vegetarische jalfrezi curry recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther van Gompel
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
http://www.meiasia.nl/nl-NL/2/recepten/118/indiase_vegetarische_jalfrezi_curry.aspx
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Indiase vegetarische Jalfrezi Curry te bereiden
1. Pel de rode ui, halveer hem en snijd in schijfjes. Was de komkommer en tomaat, verwijder de zaadjes en snijd ze in reepjes. Snijd ook de paprika in reepjes.
2. Verwarm de pan op matig vuur.
3. Voeg 2 eetlepels ghee*, olie of boter toe.
4. Voeg alle groenten toe en verhit deze 3 minuten op hoog vuur totdat ze knapperig zijn.
5. Pers de knoflook, voeg deze toe en bak 1 minuut op hoog vuur mee.
6. Voeg de MeiAsia Indiase Jalfrezi Curry Woksaus toe en roer deze door het geheel.
7. Voeg 50 ml water toe en roer de saus even om.
8. Draai nu het vuur op de laagste stand en leg een deksel op de pan. Laat het gerecht 5 minuten sudderen. Zet na 5 minuten het vuur uit.
9. Breng op smaak met zout en peper.
2. Verwarm de pan op matig vuur.
3. Voeg 2 eetlepels ghee*, olie of boter toe.
4. Voeg alle groenten toe en verhit deze 3 minuten op hoog vuur totdat ze knapperig zijn.
5. Pers de knoflook, voeg deze toe en bak 1 minuut op hoog vuur mee.
6. Voeg de MeiAsia Indiase Jalfrezi Curry Woksaus toe en roer deze door het geheel.
7. Voeg 50 ml water toe en roer de saus even om.
8. Draai nu het vuur op de laagste stand en leg een deksel op de pan. Laat het gerecht 5 minuten sudderen. Zet na 5 minuten het vuur uit.
9. Breng op smaak met zout en peper.