Recept
« Terug naar recepten
Indische Risotto
PT30M
Indische Risotto
Een heerlijk indische risotto recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Rudi Last
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Indische Risotto te bereiden
De Risotto fruiten in olijfolie. Na een paar minuten djintan, ketoembar, djahé en een teentje geperste knoflook toevoegen.
Na een minuut de rosé en water toevoegen en een blokje groente bouillon verkruimelen.
Langzaam gaar laten koken.
Tegelijkertijd in andere pan een teentje knoflook fruiten in olijfolie.
Kerrie poeder toevoegen.
Spitskool toevoegen en flink door wokken tot de spitskool gaar is.
Halverwege rode curry boemboe toevoegen.
In een bakpan het rundergehakt rul bakken en curry bamboe toevoegen.
Het gehakt toevoegen aan de spitskool.
Als de Risotto klaar is dan het mengsel van spitskool en gehakt er doorheen mengen. Het geheel een tijdje op een warmhoudplaatje tot rust laten komen.
Na een minuut de rosé en water toevoegen en een blokje groente bouillon verkruimelen.
Langzaam gaar laten koken.
Tegelijkertijd in andere pan een teentje knoflook fruiten in olijfolie.
Kerrie poeder toevoegen.
Spitskool toevoegen en flink door wokken tot de spitskool gaar is.
Halverwege rode curry boemboe toevoegen.
In een bakpan het rundergehakt rul bakken en curry bamboe toevoegen.
Het gehakt toevoegen aan de spitskool.
Als de Risotto klaar is dan het mengsel van spitskool en gehakt er doorheen mengen. Het geheel een tijdje op een warmhoudplaatje tot rust laten komen.
sonyanijntje zegt: