Recept
« Terug naar recepten
Indische rookworst
PT20M
Indische rookworst
Een heerlijk indische rookworst recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
roger
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Indische rookworst te bereiden
Neem een pan met deksel. Doe daar een bodem olie in en fruit op matig heet vuur de uitjes, geperste knoflook en paprika en als deze glazig zijn de plakjes rookworst toevoegen.
Even licht smoren, suiker of gula Jawa toevoegen en vrij direct daarna blussen met de ketjap en bouillon. Azijn erbij .
Nu nog een half uurtje zacht laten smoren met deksel.
Even licht smoren, suiker of gula Jawa toevoegen en vrij direct daarna blussen met de ketjap en bouillon. Azijn erbij .
Nu nog een half uurtje zacht laten smoren met deksel.
ajdtje zegt: