Recept
« Terug naar recepten
Indonesische spare ribs
PT150M
Indonesische spare ribs
Een heerlijk indonesische spare ribs recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Pim Haaksman
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Indonesische spare ribs te bereiden
De ui, knoflook en gember pellen en fijnhakken.
De olie verhitten en hier de
ui, knoflook en gember hierin aan bakken.
De spare ribs toevoegen en het geheel afblussen met 1 liter water.
Alle
overige ingrediënten toevoegen en het geheel aan de kook brengen.
Het geheel afgedekt een uur laten pruttelen.
De spare ribs op een ovenrek leggen en op 175 C. nog een uur laten bakken.
De olie verhitten en hier de
ui, knoflook en gember hierin aan bakken.
De spare ribs toevoegen en het geheel afblussen met 1 liter water.
Alle
overige ingrediënten toevoegen en het geheel aan de kook brengen.
Het geheel afgedekt een uur laten pruttelen.
De spare ribs op een ovenrek leggen en op 175 C. nog een uur laten bakken.
joop van rij zegt: