KookJij

Inktvis met parmaham in een lekker kaassausje

Een heerlijk inktvis met parmaham in een lekker kaassausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Inktvis met parmaham in een lekker kaassausje te bereiden

Pasta beetgaar koken.Ajuin en parmaham stoven.De room met de witte wijn toevoegen,kruiden en vervolgens de kazen erbij en laten smelten.De kant en klare inktvis toevoegen.Dit geheel even laten opkoken.Pasta erbij en goed omroeren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst