Recept
« Terug naar recepten
Inktvis met parmaham in een lekker kaassausje
PT20M
Inktvis met parmaham in een lekker kaassausje
Een heerlijk inktvis met parmaham in een lekker kaassausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Inktvis met parmaham in een lekker kaassausje te bereiden
Pasta beetgaar koken.Ajuin en parmaham stoven.De room met de witte wijn toevoegen,kruiden en vervolgens de kazen erbij en laten smelten.De kant en klare inktvis toevoegen.Dit geheel even laten opkoken.Pasta erbij en goed omroeren.