Recept
« Terug naar recepten
Italiaans bladerdeeghapje
PT20M
Italiaans bladerdeeghapje
Een heerlijk italiaans bladerdeeghapje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Italiaans bladerdeeghapje te bereiden
1. Laat het bladerdeeg ontdooien steek er rondjes uit van ca. 8 cm doorsnee.
2. Leg ze op een met bakpapier bekleedde ovenplaat. Prik de plakjes in het midden in met een vork.
3 Doe op elk rondje een halve eetlepel olijf- of tomatentapenade. Laat de randen vrij.
4. Strooi de parmezaanse kaas eroverheen en bak in een voorverwarmde oven in 10-15 minuten goudbruin en gaar.
2. Leg ze op een met bakpapier bekleedde ovenplaat. Prik de plakjes in het midden in met een vork.
3 Doe op elk rondje een halve eetlepel olijf- of tomatentapenade. Laat de randen vrij.
4. Strooi de parmezaanse kaas eroverheen en bak in een voorverwarmde oven in 10-15 minuten goudbruin en gaar.
Dorry zegt: