Recept
« Terug naar recepten
Italiaans borrelhapje artisjokharten mozzarella en gedroogde tomaten
PT10M
Italiaans borrelhapje artisjokharten mozzarella en gedroogde tomaten
Heerlijk vegetarisch borrelhapje. De hoeveelheid prikkers is afhankelijk van de hoeveelheid atisjokharten en
of je ze heel of gehalveerd aan het prikkertje doet.
Het lekkerste zijn artisjokharten op olie (gemarineerd). Ik gebruik altijd de artisjokharten van een Italiaans merk.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaans borrelhapje artisjokharten mozzarella en gedroogde tomaten te bereiden
- Artisjokharten laten uitlekken en eventueel kleiner snijden.
- Mozzarella uitlekken en in kleine stukjes snijden.
- Tomaten uitlekken en in stukjes snijden.
- Kappertjes uitlekken.
- Marinade maken van de genoemde ingredienten.
- Afwisselend artisjokhart, mozzarella, gedroogde tomaat en kappertje aan
prikkertjes steken. - Alles op bord of in schaaltje doen.
- Marinade erover gieten en even laten intrekken.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
De hoeveelheid prikkers is afhankelijk van de hoeveelheid artisjokharten en of je ze heel of gehalveerd aan het prikkertje doet.