Recept
« Terug naar recepten
Italiaans gevuld brood
PT50M
Italiaans gevuld brood
Een heerlijk italiaans gevuld brood recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
kramer
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaans gevuld brood te bereiden
Rol het deeg op een met bloem bestoven werkblad uit tot een rechthoekige lap.Leg in het midden hiervan de parmaham,gehalveerde eieren,mozzarella-plakjes,zongeroogde tomaten,basilicumblaadjes en olijven.Hier bovenop de cers geraspte parmezaanse kaas.Vouw het deeg over de vulling heen zodat je een soort grote loempia krijgt.Leg deze met de naad naar beneden,op de bakplaat en laat het 15 minuten rijzen.Bestrooi met wat bloem en zet het 35 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden tot het goudbruin is.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
chantald zegt:
dorien zegt: